Якось на початку війни ми обговорювали церемонію Grammy 2022... тоді на сцені виступали кумири мільйонів з Південної Кореї - BTS.

Їхні шанувальники звинувачували премію в тому, що виконавці щороку виступають на головній музичній події, але нагороджувати їх ніхто не збирається. А зараз стало відомо, що все ж таки всі учасники цього колективу вирушать до армії. Про це заявив лейбл Big Hit Music, виступивши із офіційною заявою.

Скрін, відео YouTube BTS
Скрін, відео YouTube BTS

"Jin подасть заявку на скасування свого прохання про відстрочку його військової служби наприкінці цього місяця і наслідуватиме процес зарахування, встановлений Військовим управлінням кадрів. Інші учасники також пройдуть військову службу відповідно до своїх планів", - йдеться у повідомленні. у публікації.

Також повідомляється, що Jin надійде на військову службу відразу після того, як отримає повідомлення про заклик. Музичний лейбл дуже сподівається на якнайшвидше возз'єднання BTS як групи. Однак це може статися лише за кілька років. Приблизно у 2025 році після їхньої військової служби.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

"Ми поважаємо ваше рішення і завжди пишаємося вами... ми всі чекатимемо", "Давайте зістаримося разом...я завжди буду з вами", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Grammy 2022: виступ Зеленського, тріумф Олівії Родріго та озлобленість фанатів BTS

Як повідомляв "Знай.uа", Maneskin, Бібер та The Kid Laroi: під які пісні люди знімали найбільше відео у TikTok

Знай.ua писав, Гра в кальмара допомогла: Оксфорд офіційно "прирівняв" корейську мову до англійської, які слова в моді