Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька часто радує публікації у соціальній мережі Instagram.

У понеділок, 17 жовтня 2022 року, частину її публікацій, включаючи Stories, звернули до ранкової атаки столиці іранськими дронами-камікадзе.

Олександра Заріцька, скріншот: Instagram Stories
Олександра Заріцька, скріншот: Instagram Stories

"Центр Києва. І знову ранок стався не з усіма. Мої співчуття тим, хто постраждав і втратив близьких. Не забудемо ніколи", - пише Олександра у публікації.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Потім вона виставила ще одну Instagram Stories, щоб повідомити, що вона не в Україні, тому за її життя турбуватися не варто.

"Як же це жахливо, бути у відрядженні в той час, коли в Києві відбувається такий жах... вся моя сім'я, всі близькі там, щохвилини перевіряю новини", - зазначила вона.

Олександра Заріцька, скріншот: Instagram Stories
Олександра Заріцька, скріншот: Instagram Stories

"Як Бен ладан розвалив один будинок і вбив 3000 тисяч людей, його швидко знайшли, а тут знищують людей щодня, знищують прекрасні міста та будинки, що ще потрібно доводити цим сплячим і загальмованим", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Олександра Заріцька з "KAZKA" поніжилася з коханим у ліжку з видом на Карпати: "Гріють душу"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександра Заріцька з "KAZKA" закуталася в безрозмірний светр і поскаржилася на труднощі: "Поплакали і стоп"

Знай.ua писав, Олександра Заріцька з "KAZKA" прибула туди, де з дитинства мріяла виявитися: "Навіть у тисячах км від будинку"