Слава Камінська поскаржилась на хейтерів, які засуджують її спосіб життя, та розповіла, як працювала, щоб мати змогу жити за кордоном та не працюючи.

Для свого нищівного посту, Слава наділа чарівну сукню з вирізом та шикарним декольте. У доповнення до цього дівчина вбралася у вишукані босоніжки на шпильці. А зверху накинула чорний піджак. Слава манірно позує, демонструючи всі свої принади та миле личко.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Але допис у співачки не надто милий. Вона зазначила, що багато працювала раніше і завдяки накопиченням тепер може проживати за кордоном. Вона зазначила, що не хотіла їхати зі своєї країни, але коли почались обстріли, вона поїхала, як і тисячі українців, які покинули країну.

Я люблю своїх дітей і поки що можу дозволити їм трохи інше життя, нехай воно їм навіть не зовсім подобається. Ви хочете бачити реальність крізь призму свого багажу, срати всіх, але це ж ВАША ПРАВДА, правда? Ми ВСІ РІЗНІ. І так, можливо мені зараз краще, ніж комусь, але хто знає як мені насправді? - написала Слава.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka/

Також Слава написала, що наразі не готова працювати, а працюють нехай коханці.

Я можу дозволити собі не працювати - КОХАНЦІ нехай працюють, а я напрацювалася. насамкінець написала співачка.

У коментарях підтримали співачку:

"Навіщо взагалі виправдовуватися!? Кому треба - розуміє без пояснень", "Життя одне! І Ви маєте право", "Вас можна зрозуміти, перш за все, ви МАМА, і повинні берегти своїх дітей", - написали шанувальники.

Слава Камінська, коментарі. Фото: instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська, коментарі. Фото: instagram.com/babaslavka/

Нагадаємо, ми писали, що напівголий Wellboy енергійно попрацював тазом у такт Наді Дорофєєвій: "Охололо".

Як повідомляв "Знай.ua" розлучена Наталія Валевська похвалилася подарунком від поета, який пише вірші в окопах.

Також "Знай.ua" інформував Анна Трінчер похвалилася розкішним весільним подарунком від мами, Слава Дьомін захотів у сім'ю.