Український співак, учасник шоу "X-Фактор" та "Національного відбору" на "Євробачення-2022" Антон Вельбой, який більше відомий під сценічним псевдонімом Wellboy, повеселився під пісню Наді Дорофєєвої. Відповідний ролик він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Wellboy активно веде свою сторінку у соцмережах і регулярно показує шанувальникам, що відбувається у його житті. Здебільшого він знімає коротенькі ролики, а фото публікує досить рідко.

Wellboy. Фото: скрін youtube
Wellboy. Фото: скрін youtube

Так, цього разу виконавець порадував шанувальників веселим домашнім роликом. У кадрі він з'явився в одному халаті та оголеними грудьми. У такому вигляді Wellboy енергійно танцює, рухаючи стегнами та руками під новий хіт Наді Дорофєєвої "Охололо". Натомість артист попиває, щось із келиха, насолоджуючись миттю.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так, як це була сторіс, реакцію шанувальників на цей перфоманс побачити не вийшло, втім, можна припустити, що така несподівана "колаборація" артистів їх порадувала.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Wellboy пустив слини на пишні груди Даші Астаф'євої, забувши Арестовича та Гордона: "Це все вишні".

Також наш портал інформував, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька розповіла, як хлопець повернув їй любов до життя: збирає гроші для ЗСУ, як у церкві.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".