Співачка Мішель Андраде, яка стала з недавніх пір ведучою тревел-шоу "Орел і решка" похвалилася запаморочливими фото у нічному місті.

Знаменитість розмістила декілька фотографій у спокусливому топіку на фоні нічного міста на своїй сторінці в Instagram де на співачку підписано 510 тисяч шанувальників та написала загадковий пост.

Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/

На цих вулицях всі знають, що ти ніколи не знаєш, що маєш, поки не втратиш це,

Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Імовірно, дівчина досі знаходиться в Іспанії, куди прилетіла для участі у важливому проєкті. На одному з фото красуня затулила очі руками. Не так давно мішель розповіла, що бере участь у проєкті про який не можна розголошувати.

Шикарні фото не могли не помітити шанувальники, які одразу прокоментували спокусливу красуню.

"Ти найгарніша жінка. У Всесвіті", "Мішель - це нереальна природна краса і доброта", "Ти моя маленька Болівійочка", "Вайй Яка красуня", " Мішелька - що трапилося? Чому ти свої очі закриваєш?", "Хочеться налити на себе сметани, насипати цукру, покласти полуниці і...",- написали шанувальники.

Мішель Андраде, коментарі. Фото: instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде, коментарі. Фото: instagram.com/mishvirmish/

Нагадаємо, ми писали, що Мішель Андраде з "Орла і Решки" позбавилася одягу і віддалася спекотному іспанському сонцю: "Амазонка"

Як повідомляв "Знай.ua" Мішель Андраде з "Орла та Решки" обтягнула шкірою фігуру, прикувавши до себе погляди.

Також "Знай.ua" інформував, що Мішель Андраде з "Орла і Решки" похвалилася новим образом та кольорами свободи.