Сім'я актора Костянтина Войтенка із серіалу "Дімик на счастье" розпалася офіційно зовсім недавно, але він тільки зараз вирішив прокоментувати розлучення, про яке сама заявила на публіку його дружина Валентина.

У шоу "ЖВЛ" Костянтин Войтенко розкрив причину розлучення з дружиною та розповів, як підтримує зв'язок із їхньою спільною донькою Емілією, яка народилася у 2016 році.

Констянтин та Валентина Войтенки, фото з instagram
Констянтин та Валентина Войтенки, фото з instagram

У пари ще з 2021 року все йшло до розлучення, проте остаточне рішення розлучитися вони ухвалили нещодавно. Їхній шлюб офіційно розірвано, зараз вони спілкуються лише на тему дитини.

Доньку артист іноді забирає додому, наче "недільний" тато, але багато проводить часу разом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я хочу бути батьком, бути присутнім у житті дитини. У мене був приклад, як не потрібно і я так не роблю", - сказав Костянтин.

Дружина Костянтина Войтенка, скріншот
Дружина Костянтина Войтенка, скріншот

Врятувати стосунки з дружиною Войтенку не вдалося, і за його спробами спостерігали шанувальники ще з часів шоу "Танці з зірками".

"Ми вирішили це давно, що вже все. Так вийшло, що на цьому етапі стався проект", - зізнався актор.

Раніше ми писали про те, що Костя Войтенко з "Будиночок на щастя" розійшовся з дружиною після 7 років шлюбу, без надій на примирення: "Пора прощатися"

Як повідомляв Знай.ua, Костянтин Войтенко з "Танці зі зірками" показав ще одну гнилий суть росіян: "Це все не ми, а ви"

Також портал Знай.ua писав, що Костя Войтенко захотів гроші 10-річної Лери Єжової, яка віддала Притулку 21 000 грн: "Зіграв у шашки..."