Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей продовжують нагадувати про те, що в Україні триває війна та розслаблятися зовсім не варто.

Наразі чоловік поділився потужним відео, яке було записано буквально за кілька хвилин після чергового удару дронами-камікадзе по Києву, у понеділок, 17 жовтня 2022 року. Це стосується жінки похилого віку, яка вийшла на балкон і зіграла гімн України на баяні, будучи від вибуху в сусідньому кварталі.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"Кілька хвилин після вибуху в Києві! Незламна нація!! Непереможне! Слава вам, українці!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Навколо видно дим, вибиті вікна, але цю жінку не зламати, як і мільйони інших українців, які подібні атаки не змусять боятися.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"Хіба можна перемогти таких людей!", "Пишаюся бути українкою", "Плакати хочеться... і від горя, і від гордості за нас українців... Нас не здолати!", "Все це добре, що ми вміємо вистояти, але скільки людей вже загинуло! Щодня серце ховається, вже немає жодних емоцій", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов захопився, як навіть найменші українці допомагають наближати перемогу: "Сильна нація"

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Осадча відповіла на клоунаду Іллі Ківи про знищення мосту Кличка: "90% поставок Заходу"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов показав, який внесок робить Козловський для перемоги, але українці не повірили: "Перевзувся"