Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва випустила дуже зворушливий кліп на пісню "У твоїй душі", в якому показала страшні наслідки війни з окупантами.

Надя Дорофєєва, кадр із кліпу
Надя Дорофєєва, кадр із кліпу

Ракетні та артилерійські обстріли, що забрали десятки безневинних життів та зруйнували будинки тисячі українців.

"Поки ворог відкрито радіє тому, що в Україні гинуть мирні люди, ми робимо все, щоб захистити свою землю Поки ворог із захватом руйнує ракетами та дронами наші домівки та інфраструктуру, ми все відбудовуємо та зміцнюємо", - заявила Дорофєєва.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Кліп знімався у знищеному будинку однієї української родини та в її власному, який вона поспіхом залишила на початку повномасштабного вторгнення. У зйомках також прийняла маленька дівчинка, мов копія артистки.

"Втратити дім – це одне з найтяжчих випробувань в житті. За 7 місяців повномасштабної війни в Україні знищені 140 тисяч помешкань. Понад 230 тисяч українських сімей лишилися без житла, 90 тисяч українських дітей втратили свій дім – і це лише в містах і селах, що неокуповані ворогом. Я мрію, щоб кожен мав змогу повернутися у свій дім! ", - написала зірка.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва, незважаючи на кохання з Кацуріним, "зчепилася" з іншим: "Як тато з донькою"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва пояснила, що з нею відбувається, коли вона дуже старається: "Не вистачить слів"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва втратила Даміано з Maneskin - Володимир Дантес втер ніс Кацуріну: "Я втомився, хочу кохання"