Автор жартів "Квартал 95" та переможець "Холостячки" Олександр Еллерт зумів завоювати серце головної героїні Ксенії Мішиної, але стосунки закінчилися і далеко не хепі-ендом. Нині чоловік рідко розповідає про своє життя. У соцмережі Instagram за ним стежить близько 300 тисяч людей.

Олександр Еллерт у новому пості написав про те, як розквітає український YouTube під час війни, оскільки більшість російських блогерів відійшли на другий план. Він зізнається, що йому дуже подобається такий розвиток, включаючи його канал "Але це не точно" з Андрієм Рибаком із "Холостячки".

Скриншот з Instagram, Олександр Еллерт
Скриншот з Instagram, Олександр Еллерт

"Кайфую від усього, що відбувається: волонтери про волонтерів, солов‘їне шоу, фрази, купа імпровізаційних, ну Золкін)) Що ще не згадав? Це все дуже! Схожий період був з музикою, Монатік, Онука і потім майже кожен хто з’являвся знав, що робе", - написав Еллерт.

Чоловік розмірковує про те, що такі ж зміни чекають і на кіноіндустрію.

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни
Показати ще

Деякі шанувальники відзначили, що Еллерт останнім часом схуд і попросили його переглянути свої уподобання в їжі, а він, як відомо, практикує вегетаріанство, і його колишня Ксенія Мішина теж.

Коментарі - instagram.com/ellert_a/
Коментарі - instagram.com/ellert_a/

Раніше ми писали про те, що колишній Ксенії Мішиної Еллерт придумав, як дати злості українців правильний вектор: "Можете допомогти"

Як повідомляв Знай.ua, колишній Ксенії Мішиної Еллерт придумав альтернативу "стіні Яценюка": "Потрібен бетон, рів з крокодилами та лучники"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенії Мішиної пропонували участь у російському "Холостяку" з Тіматі, але вона не захотіла бути "одною з": "Тільки головні ролі"