Популярна українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч вирішила підняти своїм шанувальникам настрій цікавим кадром зі столиці, де стоїть тепла осіння погода. Цього разу співачка спіймала в об'єктиві своєї камери сонячні промені та заявила, що світло обов'язково переможе пітьму.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Розсипле Світло Темряву", - коротко підписала свіжу історію співачка.

На новому кадрі можна побачити, що артистка встигла сфотографувати цікавий момент, коли сонце гарно лягло на столичні висотки. Можливо, саме такий теплий день надав співачці нову хвилю натхнення, і Злата вирішила трохи побути фотографом.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Можна помітити також, що артистка впевнена, що світло переможе темряву, і всі ми знаємо, що це обов'язково станеться. А нам залишається лише чекати на нові цікаві кадри та новини з творчого життя співачки.

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями Злата Огнєвіч, яка свого часу наважилася шукати своє справжнє кохання у телешоу "Холостячка", привітала українців зі святом – Днем захисників. На новому фото того дня красуня постала в об'ємному світшоті молочного кольору, з простою зачіскою та легким макіяжем.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розійшлася і накинулася з любов'ю на чоловіка: "Цілується вона, а соромно мені" .

Раніше повідомлялося, Злата Огнєвіч провела сімейну нараду з батьками перед перемогою України: "Людям треба набратися сил" .

Також, Злата Огнєвіч одразу забула і про Задворного, і про Тарапату, і навіть про Свічкоренка: "Завжди харчуються коханням" .