Зі Златою Огневич нещодавно стався жахливий інцидент – на неї прямо біля будинку напав невідомий, про що йдеться в сюжеті телеканалу 1+1.

З цього приводу знаменитість розповіла: "Він переслідує мене і мою родину вже більше двох років. Я не звертала на це увагу, тому що серед моїх прихильників є чимало неадекватних людей. Цього разу він прослідкував за мною до самого під’їзду. Я вийшла посеред ночі з авто, і переді мною виникла страшна пика… Цей чоловік вхопив мене за руку, я почала вириватися, кликати на допомогу, і мій водій побачив це, вискочив з авто і вхопив його. Після цього ми викликали охорону нашого району. Абсолютно впевнено можу сказати, що це неадекватна і агресивна людина, яка неодноразово була затримана за невеликі злочини. Так він ще й в службі таксі працює! Під всілякими наркотичними речовинами він возить людей! Наступного разу в нього може бути ніж, пістолет чи якась кислота… Це страшно!"

Злата Огневич

Що стосується вимог, то чоловік хоче спілкуватися зі Златою і стверджує, що він – її чоловік. Вона припускає, що він вважає її ангелом, але "те, що я вихована людина, не означає, що я не можу дати в пику!"

Що стосується затримання нападника поліцією, то все виявилося трохи складніше: "Мені юрист пояснив так: допоки він не скоїть на мене замах, то до цього часу немає в нашій країні закону, який би мене захистив. Так, його можуть обмежити в тому, щоб він не підходив до мене на відстані кількох метрів, але в нас немає такого, як в Америці: якщо там людина напала, то вона може сісти за ґрати, грубо кажучи, наступного дня".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На питання про те, чи не збирається Огневич зайнятися бойовими мистецтвами після нападу, вона відповіла, що це не жіноча справа і вона вирішила найняти охоронця, який супроводжує дівчину на всіх публічних і офіційних заходах.

Злата Огневич

Ведуча шоу порівняла ситуацію Злати з сюжетом з фільму "Охоронець" з Уїтні Х'юстон в головній ролі. Фільм закінчується не дуже добре, але роман з охоронцем має місце бути, на що Огневич відповіла: "Подивимося, адже ми тільки почали працювати".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Злата Огневич активно веде сторінку в соціальній мережі, на якій нещодавно порадувала своїх фанатів знімками з Берліна.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на одній зі своїх останніх публікацій Злата Огневич розповіла, якою вона була в шкільні роки.

Також "Знай.uа" писав, що популярна українська виконавиця Злата Огневич, яка нещодавно поділилася з фанатами яскравими фото з відпочинку на Балі, взяла участь у челенджі #10yearschallenge, і показала шанувальникам, як вона виглядала десять років тому.