Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер та Олександр Волошин знову вирішили з'ясувати стосунки на камеру, цього разу причиною стало те, що хлопець не опустив сидіння унітазу та трохи "оконфузив" її. Артистка була в сказі, коли побачила цю картину і змусила його прибирати.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

"Тобі було б приємно, якби я оббісювала ободок... Іди прибирай. Ти навіть не закриваєш його. Наглості немає меж", - заявила зірка.

Волошин доводив, що це не сеча і там лише одна крапля, але Трінчер була непохитною. У неї вдалося підняти хлопця і змусити його витирати все серветкою.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також артистка зізналася, що ця тема для неї болісна і вона вже не знає, як привчити Олександра не мочитися на сидінні унітазу.

"Дівчатка, хочу вам поскаржитися. Я не знаю, що робити і як привчити свого коханого не мочитися на ободок. Це жесть як бісить. Я не можу з цим змиритися, мої прохання ігнорують", - сказала Трінчер.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер показала, як фанатіла від Позитиву, коли Волошина не було й близько: "11 років тому..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер похизувалась розкішним весільним подарунком від мами, Слава Дьомін захотів у сім'ю: "Усиновіть"

Також портал Знай.ua писав, що Славі Камінській ставлять діагнози в той час, поки вона хвалиться вусатим "нареченим" і скандалить: "Лікарня"