Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Українцям воювати на інформаційному фронті не так вже й просто, адже соцмережі регулярно видаляють публікації та намагаються "пригасити" ненависть до росіян.

Оля Полякова теж неодноразово скаржилася на такі випадки, але знайшла вихід із ситуації. Артистка хоче створити власний Telegram-канал, де зможе вдосталь поговорити про те, що відбувається в Україні.

Скріншот із Insta Stories, Оля Полякова
Скріншот із Insta Stories, Оля Полякова

"Дорогенькі мої, втомилася від того, що все, що я викладаю у своєму Instagram і Facebook баниться, видаляється. Хоча я, крім правди, нічого не викладаю. Тут це стає неможливим", - сказала Полякова.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Багато зірок, у яких є достатньо підписників, вже звикли до того, що акаунт можуть і заблокувати через слова "війна, р*сня і так далі", а ще через кадри руйнувань і вбитих окупантами людей.

Наразі свої Telegram-канали активно ведуть Тіна Кароль, Світлана Лобода та інші.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова відростила вусики із Сонею Плакідюк: "Стабільні плани на вечір"

Як повідомляв Знай.ua, донька Полякової показала, як їй живеться без контролю батьків - тусовки та оголене тіло: "З грошима матусі..."

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова нагадала, які таланти "урвала" у свою команду на "Голос країни": "Вболіваю за кожного"