Олена-Крістіна Лебідь здивувала своєю фотографією. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка, любить радувати шанувальників новими фото та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, instagram.com/elena_kristina_lebed

17 жовтня дівчина опублікувала фотографію, на якій показала дві руки Павла Розенка та свою, в якій вони тримають надкушені груші.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Так-так, це дві звичайні надкушені груші 🍐 З траси під Дубно 🏎 А все інше - в очах того, хто дивиться 😜😍❤️
, - повідомила вона.

Фоловери почали активно коментувати цю посаду. Багато хто почав гадати те, що зображає дана експозиція.

Думала це континенти🔥"; "Тест Роршаха)"; "Ви класна🔥"; "Їсти грушу люди діляться на два типи:"; "Клас!!! Оце по-справжньому 😌😊💕
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як її мама приходить до тями після життя під окупацією.

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь після новин про вагітність показала і розвод.

Також стало відомо, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь зізналася, чим її можна мотивувати та "телепортувати": "Мама вміє".