Відома українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" та часта гостя різноманітних телевізійних шоу Злата Огнєвіч вирішила поділитися зі своїми підписниками мотиваційними кадрами із центру української столиці. На цей раз Злата Огнєвіч показала, як зараз виглядають Золоті Ворота.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Сила предків із нами. Це наші землі. Україна буде міцною", - потужно підписала свіжу історію Злата Огнєвіч.

Можна помітити на новому фото, що співачка зробила фотографію з автомобіля, на якому проїхала повз Золоті Ворота. Якщо подивитися ще одну історію Злати, яка була перед цим, можна зрозуміти, що зірка провела насичений день і постійно турбувалася через бекграунд у своїх історіях.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Злата Огнєвіч зізналася, що коли в неї стрес, її м'язи зводить. А на сьогодні вона мала багато важливих справ, особливо вона виділила похід до стоматолога, яких вона боїться з дитинства. Виявилося, що Злата Огнєвіч має "рятівника" під ім'ям Марина.

Сподіваємося, що співачка все вийшла на відмінно, так само, як і підняти настрій своїм відданим шанувальникам у соціальній мережі Instagram. Тут за нею стежить понад 496 тисяч людей, і вони постійно радують співачку лайками та компліментами.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як треба перемагати: "Світло розсипле пітьму...".

Раніше повідомлялося, Злата Огнєвіч розійшлася і накинулася з любов'ю на чоловіка: "Цілується вона, а соромно мені".

Також Злата Огнєвіч провела сімейну нараду з батьками перед перемогою України: "Людям треба набратися сил".