Співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка відновила основний аккаунт у Instagram, продовжує радувати шанувальників різними дуже дивними публікаціями.

Через останні фотографії та відео складається відчуття, що виконавиця втратила контроль над собою та сторінкою, адже матеріали дуже суперечливі та досить скандальні.

Слава Камінська, фото: Знай.uа
Слава Камінська, фото: Знай.uа

"Хто з нас нормальний? Я закусую. У мене була клінічна смерть від отруєння грибами. Я взагалі гуманітарій. Який п*здец. Мама, не пий. Геній це не визнаний. А ось це прикро", - написано у відео, яке зібрано з багатьох маленьких моментів із різним вмістом.

Цікавий останній кадр, на якому вона проходить між машинами до камери, а потім різко перетворюється на "свинку", за допомогою підручних речей.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka/

"Як не соромно?! Як можна так безжально топтати газон! Я щаслива дружина і мати двох дітей і такого собі не дозволяю!", "Слава, ну млинець, я до останнього думала, що ви норм, ну останні репости це просто жах" , "Мабуть, почуття гумору відсутнє у всіх коментаторів", - пишуть користувачі в коментарях.

Слава Камінська, скріншот: Instagram
Слава Камінська, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Слава Камінська вивалила безладдя в голові на шанувальників і поспішила порозумітися: "Збожеволіла"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська у спокусливій сукні дала поради настирливим українцям: "Коханці нехай працюють"

Знай.ua писав, Слава Камінська з "НеАнгелів" розкрила таємницю своєї особистості і заговорила про дурдом: "Зламали"