Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей нещодавно ділився потужним відео, яке було записано буквально за кілька хвилин після чергового удару дронами-камікадзе по Києву, у понеділок, 17 жовтня 2022 року.

Це стосується жінки похилого віку, яка вийшла на балкон і зіграла гімн України на баяні, а зараз він продовжує гнути цю тему і тепер показує реакцію з боку неба, що дуже несподівано.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

З самого дитинства ми піднімаємо погляди в небо, щоб побачити, як хмари складають деякі предмети чи обличчя нашої буденності. Але такого знімку, який показав Юрій Горбунов, не чекав ніхто.

"Після російських ракет, випущених Україною, саме небо відповідає московитам!", - пише телеведучий.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Хмари в кадрі перетворилися на людський пензель, який показує середній палець.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"Навіть небо за нас, смерть ворогам", "Яка краса!", "Це найкраще, що я бачила сьогодні", "Україну за 3 дні... ось вам... а не Україна", "Слідом за кораблем з Божою допомогою", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов показав, що навіть із сивиною на голові українців не зломити: "Кілька хвилин після вибуху"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов захопився, як навіть найменші українці допомагають наближати перемогу: "Сильна нація"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов показав, який внесок робить Козловський для перемоги, але українці не повірили: "Перевзувся"