Як відомо, відомий український артист Melovin брав участь у проєкті "Танцi зі зiрками". Йому тоді дуже пощастило з партнеркою, і вони стали справжніми друзями, котрі підтримують один одного у всьому.

Водночас, вони навіть з'явилися на невеликому інтерв'ю після ефіру одного з випусків танцювального шоу.

Інтерв'ю було опубліковано порталом Muzvar у соціальній мережі Instagram, та кореспонденти виманили артиста на ексклюзивну розмову, де той розповів про участь у проекті, про критику експертів, а також про нові пісні.

Спочатку танцювальна пара заговорила про негатив в оцінках критиків і відповідала початку Ліза Русіна.

Melovin та Ліза Русіна. Фото: YouTube
Melovin та Ліза Русіна. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Нашу пару можуть або любити, або ненавидіти. Нічого середнього не існує між цим" - каже красуня. Після цього вони плавно перейшли до конфлікту, який стався з Ілоною Гвоздєвою. Все закінчилося благополучно, Melovin потім підійшов її та обійняв, а також сказав, що це її думка, і вона має на нього право.

Melovin та Ліза Русіна, скріншот
Melovin та Ліза Русіна, скріншот

Далі артист вирішив заговорити про свій імунітет до хейтерів. На його адресу часто сипалися звинувачення, що це всі малолітки проголосували і залишили у шоу. Але чоловік навчився не реагувати на все це.

І під кінець журналісти запитали про незвичайний вхід до гримерки, де висять роги.

"Це роги одного з моїх колишніх. Думаю, нехай там висять. Ні, не зрадив, просто він мудак" - підсумував артист.

Нагадаємо, що Mеlovin зізнався, що розчаруванням "століття" для нього стали друзі з росії.

Раніше ми повідомляли, що Melovin погрожував Оксані Марченко розкрити правду на всю Україну.