Емілі Ратаковскі сердиться, але вважає, що з нею "все буде в порядку" після розлучення з чоловіком Себастьяном Беаром-МакКлардом.

"Я відчуваю всі емоції", - сказала 31-річна модель Harper's BAZAAR для листопадової обкладинки журналу, опублікованій 20 жовтня.

"Я відчуваю злість, смуток. Я відчуваю хвилювання. Я відчуваю радість. Я відчуваю легковажність. Щодня різне" , - продовжила вона. - Єдина хороша річ, яку я знаю, це те, що я відчуваю всі ці речі, і це приємно, тому що це змушує мене вірити, що зі мною все буде гаразд".

Скрін посту Емілі Ратаковські у Instagram
Скрін посту Емілі Ратаковські у Instagram

Ратаковскі, яку нещодавно помітили Ораціо Ріспо, що цілується з ді-джеєм, зізналася, що "ходила на побачення", але її немає в додатках для знайомств.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Але дайте мені час", - додала вона.

Розмірковуючи про свою історію побачень, зірка "Я почуваюся красивою" сказала, що раніше вона була "трошки дівчиною-обирай мене", тому що не вміла вирішувати, які якості їй подобаються у партнері.

"Я дуже хотіла, щоб мене обрали, - пояснила вона. - Мені було важко йти на побачення з кимось і думати про те, наскільки вони мені подобаються чи не подобаються. Я б думав про те, як вони мене сприймали, що це означало, чого вони від мене хотіли, що це означало для моєї самооцінки.

Емілі Ратаковскі, фото - https://www.instagram.com/emrata/
Емілі Ратаковскі, фото - https://www.instagram.com/emrata/

Проте Ратаковські заявила, що більше так не думає.

"Тепер дуже весело піти з кимось повечеряти і сказати: "Круто. Мені дуже сподобалися ці їхні складові. Мені справді не подобалися ці інші складові", - сказала вона.

В іншому місці інтерв'ю Ратаковські, яка має однорічного сина Сильвестра Аполло Ведмідь зі своїм колишнім, сказала, що становлення мамою змінило пріоритети того, що для неї важливо наприкінці дня.

Нагадаємо, що Емілі Ратаковскі топлес показала колишньому чоловікові, чого йому так не вистачає: крупний план нижче за пояс без штанів.

Раніше ми повідомляли, що Бред Пітт уникає інтимних моментів у відносинах з Емілі Ратаковськи через Анджеліну Джолі.