28 жовтня 2022 року на СТБ нарешті розпочнеться прем'єра довгоочікуваного 12 сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським.

Показ відкладали двічі: у березні через початок великомасштабної війни та на початку жовтня через ракетний обстріл путінськими військами. Тепер всі шанувальники романтичного проєкту сподіваються на знайомство з Алексом Топольським.

А щоб очікування не було таким нудним, СТБ назвав 10 фактів про холостяка, які дуже хотіли б дізнатися всі українці.

Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/
Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/

  1. Алексу 33 роки, народився та виріс у Львові. "Я відвідав багато країн та міст, але вважаю Львів найкрасивішим, найбільш атмосферним та найкращим місцем на планеті", – говорить про рідне місто чоловік.

    Популярні новини зараз
    Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
    Показати ще
  2. Інтерес до бізнесу з’явився у Алекса ще в дитинстві завдяки батькові. Вже у 16 років хлопець організовував івенти із запрошеними зірками, а у 18 – керував мережею роздрібних магазинів косметики.

  3. У 21 Алекс переїхав до США, щоб побудувати бізнес за кордоном. Шлях до мрії не був легким, проте чоловік впевнений: всі труднощі лише загартували його характер.

  4. У 2017 році відкрив першу AirBnb студію у Голлівуді. І лише за рік створив мережу з 12 апартаментів у Лос-Анджелесі.

  5. Алекс обожнює тварин. 13 років у нього жив золотистий ретривер на прізвисько Шелф. Потім він взяв з притулку чорно-білого пітбуля Кінгстона. "Не будьте байдужі до покинутих тварин. Навіть невеликий жест доброти та маленьке зусилля може врятувати їм ціле життя", – закликає Холостяк.

    Алекс Топольський, фото: Instagram
    Алекс Топольський, фото: Instagram

  6. У 2020 році, коли вирував COVID-19, розробив і створив інноваційний продукт Phonetized – зарядний пристрій для телефону, що вбиває бактерії.

  7. У Алекса багато хобі, серед яких: кросфіт, фітнес, баскетбол, футбол, фотографія.

  8. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, Алекс приєднався до команди міжнародної гуманітарної організації HOPE Worldwide, щоб допомагати українським жінкам, вимушеним тимчасово виїхати за кордон заради безпеки дітей. А також з першого дня війни підтримує Україну на інформаційному фронті і навіть сам монтував відео, щоб наочно показати потенційним донорам страшні кадри бомбардувань житлових будинків, шкіл, лікарень і дитячих садочків в Україні.

  9. Холостяк переконаний, що українську мову має знати кожен громадянин держави. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, рішення Алекса було принциповим – розмовляти і вести соцмережі українською.

  10. У стосунках для Алекса важливо, аби у закоханих були спільні цінності та збігалися погляди на життя.

Олександр Топольський. Фото: скріншот відео
Олександр Топольський. Фото: скріншот відео
Олександр Топольський. Фото: скріншот відео

Нагадаємо, що "Холостяк" Алекс Топольський показав, як обіймався з красунями під сонцем.

Раніше ми повідомляли, що Алексу Топольському знайшли час - "Холостяк" дізнався про нову дату виходу.