Відомий український телеведучий, якого мільйони глядачів запам'ятали за роллю головного ведучого шоу "Орел і Решка" Андрій Бєдняков нещодавно став батьком. Ведучий зізнався, що тішився цією подією до 5 ранку, а вже наступного дня продовжив радіти у спортзалі.
Про це стало відомо завдяки новій Stories Андрія Бєднякова у мережі Instagram.

Stories Андрія Бєднякова, скріншот: Instagram
Stories Андрія Бєднякова, скріншот: Instagram

"Вчора радів синові, радів до 5 ранку. Сьогодні треба більше радіти", - підписав свою історію Андрій Бєдняков.
На новій історії видно, що телеведучий займається спортом. За його словами, він так радіє своєму новонародженому синові. Можна помітити, що Бєдняков поклав руку на велику гантель, а поряд є дзеркала, висновок простий – Андрій Бєдняков зміцнює тіло для майбутніх звершень.

Публікація Андрія Беднякова, скріншот: Instagram
Публікація Андрія Беднякова, скріншот: Instagram

Варто нагадати нашим читачам той факт, що у Андрія з'явилася дитина. Дружина Анастасія Коротка народила йому сина. Бєдняков та Коротка – колеги за проектом "Орел і решка". Вони одружилися у серпні 2014 року у Києві. У листопаді 2015 року у пари народилася донька. А наприкінці вересня Коротка зізналася, що незабаром у них буде син.
Також є ще новина, нещодавно Андрій Бєдняков кумедним способом привітав кохану дружину Анастасію Коротку з днем ​​народження, яку вона відзначила 15 жовтня.