Чарівна блондинка із "Жіночого кварталу", а також зірка проєкту "Ліга сміху" Катя Нікітіна разом із подружкою по сцені підняла українцям настрій веселими танцями. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна активно веде свою сторінку в соцмережі, де любить регулярно радувати яскравими фото та відео як з особистого життя, так і з робочих буднів. Акторка має чимало захоплень, тому їй завжди є що показати фанатам.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Нікітіна вирішила підняти українцям настрій запальними танцями, але не сама, а в компанії колеги з "Жіночого кварталу" Еліни Мбані та ще однієї подружки.

Дівчата спокусливо виляють найцікавішими частинами тіла на камеру під енергійну музику, поки дехто трохи не збився, але Катя Нікітіна одразу підхопила ініціативу та все виправила.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Ловіть для гарного настрою, трішки наших танцюльок. Хто помітив, хто збився? Крихітки", - підписала ролик Катя Нікітіна.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Такі відео роблять радість на весь день Краса - реально рятує світ)", "Дівчатка, та ніхто не збився, така затія", "Кінцівка найяскравіша і відео закінчилося", "Нічого собі! Де ти їх взяла?) раніше не було таких", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна нагадала українцям, що витворює на пілоні: "Що це таке".

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" приборкав неслухняний рояль заради перемоги України: навіть Елтон Джон так не зможе.

Крім того, ми писали, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, як Шойгу випрошував дрони в Ірану: "Щоб смикали, як мопеди".