Популярна українська прима-балерина та зірковий тренер на шоу "Танці зі зірками" Катерина Кузар занурила своїх шанувальників у театральну тематику.

Так, Катерина Кухар та Олександр Стоянов у новій фотомережі для глянцю показали справжнє театральне закулісся.

Стоянов і Кухар, фото: Instagram
Стоянов і Кухар, фото: Instagram

На знімках зафіксовано місця театру, в які навряд чи вдасться потрапити звичайним людям, а в цих кадрах можна розглянути багато чого цікавого.

Однак, це ще не все. Для наших читачів є цікаві новини, які допоможуть розглянути не лише театр, а й 39-річну красуню з усіх боків. Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці шоу "Танці зі зірками" у мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Публікація "Танців з зірками", скріншот: Instagram
Публікація "Танців з зірками", скріншот: Instagram

"Образ Катерини Кухар тобі подобається більше? Пиши в коментарі", - підписали публікацію з двох знімків автори.

На свіжих знімках можна побачити два дуже схожі вбрання, в яких Катерина Кухар брала участь у зйомках танцювального шоу. На першому балерина в чорній сукні в підлогу, а ось на другій у сірій сукні, яка схожа на цукерку.

Віддані шанувальники Катерини та фанати "Танців" взялися активно коментувати два знімки, вибираючи, який їм сподобався більше: "Обидва красиві, але найбільше мені сподобалася Катерина Кухар в образі Круели", "Вона дуже красива в будь-якому образі", "Мені подобається її образ, коли вона менше відкриває рота", "Катя шикарна", "Друге фото бомба".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Катерина Кухар із "Танців з зірками" з чоловіком втратили всі виступи в Європі.

Раніше ми повідомляли, що молодий чоловік Катерини Кухар із "Танці зі зірками" Стоянов розповів про складний характер дружини, літають кросівки.