Відома українська співачка Ірина Білик під час війни активно допомагає рідній країні, але також не забуває радувати віддану публіку в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч людей.

Ірина Білик за останні два роки випустила декілька ліричних пісень і одну навіть у дуеті з молоденьким артистом, але, як повідомила, шанувальникам більше подобається її відомі хіти. Вони навіть просять зірку повернути їх у репертуар.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

І артистка виконала їхнє бажання. Вона презентувала ремейк пісні "Я буду" 1997 року зі свого альбому "Фарби", який мав шалений успіх.

"Все частіше я чую ваші прохання повернути в мій репертуар вже відомі пісні, які надихають та заспокоюють в такий нелегкий для України час. Пісня "Я буду" нагадує мені, що сила Божої любові обов’язково нас врятує. І я в це вірю!" - написала Ірина Білик.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Фанати подякували Ірині Білик за те, що вона надихає їх своєю творчістю, актуальною в будь-які часи, та зазначили, що її найкращі пісні звучать саме українською мовою.

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик підкорила Нью-Йорк нестаріючої красою і захопилася чуйними українцями: "Наша душа"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Білик упевнилася в Кузьму Скрябіна на небесах, переписавши "Мовчати" під війну: "На крок попереду"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Білик на сцені в Америці сказала в очі матері Корольової, що її зять Тарзан гівно