Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яку всі знають із проєкту "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими та робочими моментами життя, навчає правилам етикету своїх шанувальників у соцмережі Instagram.

Як відомо, Ольга знає все про те, як сучасній дівчині благородно вести себе в суспільстві. Також знаменитість є автором книги "Етикет. Школа пані Фреймут" у гумористичному стилі, де вона ділиться своїм досвідом та корисними порадами, принагідно розповідаючи забавні історії зі свого життя.

Телеведуча розміщує безліч роликів та постів на тему правильної поведінки серед людей та за столом. Цього разу Ольга у своєму Instagram розповіла, як треба пити один із найміцніших алкогольних напоїв – горілку. Свою "лекцію" телеведуча почала з опису того, як жахливо виглядає з боку жінка, що випила.

"Немає нічого гіршого, ніж п'яна жінка. А від горілки: Волочаться ноги. Псується дикція. Очі розглядають ніс, навіть симпатична дама стає схожою на креветку", - написала Ольга.

Скріншот з Instagram Ольга Фреймут
Скріншот з Instagram Ольга Фреймут

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Виявилося, правил для розпиття популярного міцного напою чимало. Ольга провела справжній інструктаж для своїх фанатів, які дуже оцінили її старання та поділились у коментарях своїм досвідом.

Скріншот з коментарів, instagram.com/freimutolia/
Скріншот з коментарів, instagram.com/freimutolia/

Скріншот з коментарів, instagram.com/freimutolia/
Скріншот з коментарів, instagram.com/freimutolia/

Нагадаємо, що дочка Ольги Фреймут Злата "зганьбила" маму мікроскопічною спідницею: "Леді таких не носять".

Раніше ми повідомляли, що Ольга Фреймут задумалася про "долю" української легенди Куїнджі після бомбардування.