Українська телеведуча та зірка проекту "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, яка вже давно зустрічається з ексвіце-прем'єр-міністром України Павлом Розенком, любить ділитися зі своїми шанувальниками кумедними відео роликами.

Так і цього разу, на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм Олена-Крістіна Лебідь виклала нове відео, яке миттєво прикуло увагу її шанувальників.

На відео показали, як Олена-Крістіна Лебідь спробувала видертися на невисокий пагорб. Однак, через слизьку траву і високі підбори впала на землю. Знімальній команді довелося допомагати телеведучій, щоб та змогла дістатися автобуса.

Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь, instagram.com/elena_kristina_lebed

"П'ятниця!🔥🔥🔥 Незабаром у всіх дворах країни🙈😂🙈", - написала телеведуча в описі до відео. Олена-Крістіна Лебідь

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

"Прикольне відео. Спасибі", "Висновок - міняти взуття", "Зйомки аферистів? Цікавий сюжет буде 🙌 🙌", "Перестрибнути потрібно було! ❤️😂😂", "Коли новий сезон Аферисти в мережах?", - відреагували в коментарях передплатники телеведучою.

Коментарі, instagram.com/elena_kristina_lebed
Коментарі, instagram.com/elena_kristina_lebed

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як її мама приходить до тями після життя під окупацією: "Перша ознака".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь показала свій огризок та нареченого Розенка: "А все інше...".

Також стало відомо, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь зізналася, чим її можна мотивувати та "телепортувати": "Мама вміє".