Популярна українська акторка, а також зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка нещодавно дала відверте інтерв'ю, вирішила трохи підбадьорити всіх українок. Акторка звернулася з потужними словами підтримки до тих жінок, які зазнали втрат і продовжують йти далі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ганни Саліванчук у мережі Instagram.

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

“Різниця між кадрами - секунди, а це просто фотограф. Сказала – подумай про дітей. Зараз усі українські жінки засмучені, але якщо подумати і згадати про дітей, ЗСУ, президента чи щось хороше, то будуть такі, як я на наступному фото.

Після вчорашнього опитування у спортзалі про щастя, я ще більше відчувала біль усіх жінок України, які втратили дітей, чоловіків, рідних, будинки, міста, майно, друзів, роботу та звичне щасливе життя!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Прошу – тримайтеся і йдіть далі. Розумію важко, але треба заради себе і того, що в нас лишилося. Я в свою чергу обіцяю вам триматися, і допомогти кожній, пишіть, я безкоштовно прорекламую і допоможу чим зможу. Ми з вами сильні та незламні - і ми завжди маємо бути як, я на другому фото.", - пише Анна Саліванчук.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук назвала одну з головних помилок Зеленського на посаді президента: "Він любив цих людей".

Раніше повідомлялося, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук показала всю красу материнства, коли в тебе два сини: "Де мені взяти сили та нерви".

Також Анна Саліванчук підказала, чого не можна робити в житті: "Сидіти на дивані".