Відомий український гуморист, актор, телеведучий, волонтер та зірка шоу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач зустрівся зі своїм колегою з творчого цеху, виконавцем Віталієм Козловським.

Поки незрозуміло, чи готують вони спільну пісню, чи це буде новий розважальний проект, зрозуміло лише одне – Віталій та Юрій тісно спілкуються і навіть разом знімають селфі відео.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Юрію Ткачу в мережі Instagram.

Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram
Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram

"Доброго вечора, ми з України", — заявив Віталій Козловський, а решта дружно підхопили.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У короткому відео, яке зняв Віталій Козловський, можна побачити, що відео було зроблено у когось удома. Зірки одягалися, щоб залишити приміщення, проте невідомо що відбуватиметься далі. Тепер справа за малим, треба трохи зачекати, і ми дізнаємося, що готують для шанувальників зірки шоу-бізнесу.

Варто також нагадати нашим читачам, що Юрій Ткач допомагає зібрати гроші на потреби ЗСУ, проводячи розіграш, у якому можна виграти футболку з автографами зірок футболу та яскравих представників шоу-бізнесу.

Нещодавно гуморист зняв відео, де все виглядає чудово, проте вишенькою на торті виявилося те, що Юрій Ткач на додачу до всіх своїх талантів має ще один – Юра грає на фортепіано. Видно, що все не просто так, також на відео можна помітити ту саму футболку, яку отримає переможець розіграшу.

Нагадаємо, Юрій Ткач із "Квартал 95" приборкав неслухняний рояль заради перемоги України: навіть Елтон Джон так не зможе.

Раніше повідомлялося, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, як Шойгу випрошував дрони у Ірану: "Щоб смикали, як мопеди".

Також, донька Юрія Ткача з "Квартал 95" зачарувала неповторною харизмою, якою позаздрить навіть зірковий тато: "Бомба".