Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору порадував гарною новиною любителів романтичних реаліті-шоу. Подробиці він розкрив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора заявив, що довгі роки у шлюбі та робота ведучим дали йому безцінний життєвий досвід, який відповідає на питання "як знайти кохання?". Своїми знаннями він вирішив поділитись з українцями, запустивши свій реаліті-проект.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

"Життя дає багато шансів. І один із них – це мій реаліті-проект "PRO КОХАННЯ". Де найкращі експерти допоможуть тобі дізнатися психологію чоловіків, жіночих секретів і стати тією жінкою-мрії, яка не буде відбою від чоловічої уваги", - поділився шоумен .

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Дядя Жора наголосив, що аналогів його проєкту немає.

"А ще я запросив завидних холостяків з України та Європи, з яким можна познайомитись прямо на проєкті! Аналогів такому реаліті-марафону ви точно не знайдете", - додав гуморист.

Варто зазначити, що повну концепцію проєкту Дядя Жора не розкрив, ймовірно, він зможе скласти конкуренцію навіть знаменитому шоу "Холостяк".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора розумно пояснив, чому не варто ховати заначку від дружини: "Безпека...".

Також наш портал інформував, Дядя Жора відкрив у собі талант інвестора - немає часу нудьгувати: "Хочеться більше..."

Крім того, ми писали, Дядя Жора отримав порцію насолоди від напівголих красунь, навіть присутність дружини не збентежила: "Задоволений".