Журналісти опитали українських знаменитостей про їхній перший ліфчик в житті. Відповідна посада з'явилася на ютуб-каналі "Зірковий шлях".

Журналісти зробили тизер майбутнього випуску, в якому опитали українських співачок, актрис, хореографів та інших громадських людей. У рамках програми "Зірковий шлях" опитали Ілону Гвоздєву, Славу Камінську, Мілу Кузнєцову, Світлану Тарабарову та Ольгу Цибульську, The Jerry Heil, Марію Мельник.

Слава Камінська розповіла, що вкрала свій перший бюстгальтер у мами.

, - каже сміючись колишня солістка "НеАнгелов".

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

The Jerry Heil розповіла, що також носила у мами. Більше того, коли її мама запропонувала носити бюстгальтер із пушапом для візуального збільшення бюста, це спровокувало комплекс у співачки через її невеликий розмір грудей.

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

Ольга Цибулська носити ліфчик стала у п'ятому класі. Вона приїхала з літніх канікул та побачила, що її подруги вже є ліфчик. Це спричинило комплекси у дівчини. Однак мама вирішила цю проблему, придбавши Цибульський ліфчик з пушапом.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

А ось модель Міли Кузнєцової мала зворотну проблему. У дівчини завжди був вкрай видатний бюст, вже у дванадцять років він був третього розміру, а зараз – п'ятнадцятий. Вона прийшла купувати свій перший ліфчик і соромлячись свого третього розміру, вона взяла перший, який на неї був малий.

Міла Кузнєцова, фото: Instagram
Міла Кузнєцова, фото: Instagram

Ілона Гвоздьова дуже рідко носить ліфчики.

Вони, на жаль, мені не дуже потрібні
,- зазначила вона.

Однак у дев'ятому класі вона також попросила купити бюстгальтер.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей "оживила" Ан-225 "Мрію" та змогла, як Зеленська.

Раніше ми повідомляли, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" розповіла про втрачене дитинство.