Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Усі знають, що Тіна Кароль має сина від чоловіка Євгена Огіра, який трагічно помер у 2013 році через рак. Веніамін вже хлопець дорослий, йому 13 років, і він сам живе та навчається у Лондоні. Іноді співачка з ним бачиться, як це сталося цього разу.

Зірка у своєму Telegram-каналі, за яким стежить вже близько 16 тисяч фанатів, показала унікальні кадри з рідною людиною.

Син Тіни Кароль, фото з Telegram
Син Тіни Кароль, фото з Telegram

Вони побували на екскурсії у штаб-квартирі ООН, що знаходиться у США. На одному зі знімків навіть з'явились у компанії постійного представника України при ООН Сергія Кислиці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тіна Кароль зізналася, що хоче для сина великого майбутнього і сподівається, що він буде корисним Україні, як і вона. Однак вибір залишає за Веніаміном.

"Все, що в житті трапляється – це зв'язок. Ця зала – колиска важливих рішень для світу. Нехай тобі, сину, вистачить сил і мудрості бути корисним світові, Україні та світу. Можливо, цей мікрофон буде голоснішим. мого. Я була щаслива. Безумовно, твоє життя – твій вибір, але дозволю собі помріяти", - написала зірка.

Тіна Кароль із сином та Кислицею, фото з Telegram
Тіна Кароль із сином та Кислицею, фото з Telegram

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль перетворила свою самотність на інструмент і закликала інших не боятися болю: "Нехай ниє в грудях"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль не змогла цього приховувати, правда полилася назовні: "Я інша тепер і не приховую"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль зізналася, що їй є з ким помовчати в моменти тотального спустошення: "Така рідкість"