Український комік, ведучий та шоумен Дядя Жора продовжує ділитися якщо не лайфхаками в однойменній рубриці, то хоч би кумедними роликами на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Якось раніше він вирішував проблему з діркою в носінні, замалювавши її маркером, а зараз, як виявилося, він вирішив посоперничати з романтичним шоу "Холостяк" та навчити дівчат, як знайти своє кохання. А все через те, що він за багато років шлюбу сформував величезний досвід і має можливість дати кілька працюючих порад.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Але відвернемося на гумор. Дядя Жора поділився пікантним відео із однієї зі студій новин. Там ведуча постала у дуже відвертому вбранні, показавши свою "душу", але з каверзою. Відео перевернуто так, що нормально розглянути його в горизонтальному положенні не вдасться. Потрібно нахиляти голову, отут чоловіки й трапляються.

Дядя Жора, фото: Instagram
Дядя Жора, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Погані новини з такою ведучою, стають не такими й поганими", "Цікаві новини, шия болить дивитися", "Але я телефон крутила", "Ну прям мій чоловік", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дядя Жора вирішив кинути виклик проекту "Холостяк" і запускає власне реаліті: "Аналогів не знайдете"

Як повідомляв "Знай.uа", дядя Жора відкрив у собі талант інвестора - немає часу сумувати: "Хочеться більше..."

Знай.uа писав, дядя Жора отримав порцію насолоди від напівголих красунь, навіть присутність дружини не збентежила: "Задоволений"