Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна приєдналася до Вови Дантеса та Олексія Дурнєва під час їхнього розважального шоу "Пожежа", яке відбулося у Варшаві для збору коштів ЗСУ. Ведуча вирішила блиснути гумором та дати поради чоловікам, як краще робити еротичні фото.

Єфросиніна, Дантес і Дурнєв, скріншот з відео
Єфросиніна, Дантес і Дурнєв, скріншот з відео

Зірка на повному серйозі порекомендувала використати хороше освітлення, зробити фото статевого органу поблизу та знизу, а краще використати одразу ширококутну камеру, щоб вразити "щасливицю".

Також вона зізналася, що їй надсилають не найкращі знімки, з невдалих ракурсів і навіть коли чоловік не в тій "кондиції". прочитають його.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Наче хтось пожував і виплюнув", - додав Дантес і зал вибухнув від сміху.

Коміки зазначили, що їй варто випустити щось на кшталт "гайда" по правильному позуванню для подібних фото, і вони з радістю

@yampolskayasn

Пацанам на заметку #машаэфросинина #пожежа #дурнев #дантес

♬ оригинальный звук - s n e z h a n a

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна закрилася в одному номері з Дантесом та Дурнєвим та ощасливила хлопців: "Пожежа"

Як повідомляв Знай.ua, Вові Дантесу запропонували повторити історію та кинути виклик Пушкіну, але вже гранітному: "Маєш підстави"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна із запізненням на півтора місяці провела час із коханим чоловіком: "Новий рівень наших відносин"