Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських не відстає від зіркових колег і теж допомагає країні самотужки. Нещодавно вона виступала в Аліканте, а зараз зібрала найяскравіші моменти з концерту в один відеоролик.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Можна зауважити, що до артистки прийшла велика кількість людей, які із взаємністю її підтримали.

"Наші люди - неймовірні! Дякую, що приходите на мої концерти і підтримуєте у всьому, що ми робимо аби наблизити Перемогу. Кожного разу не можу стримати посмішку та щиро радію зустрічати українців. Ці моменти завжди сповнені теплом та безмежною щирістю", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Зірка також розповіла, що їй під час концерту зробили дуже милий подарунок – вінок із колосків пшениці та волошок. Для неї він був дуже символічним і важливим.

"Я дякую вам та чекаю на нові зустрічі. Вірю і сподіваюсь, що вже у мирних українських містах 💛💙" - додала співачка.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських зізналася, що вже почала собі дозволяти: "Відкладаєте і вважаєте не вчасно?"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських "покривлялася" під чужу пісню, розповідаючи про нові голоси: "Нас душать"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських розкрила, яке велике значення має дім у житті українців: "Повернення до витоків"