Співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка відновила основний аккаунт в Instagram, продовжує радувати шанувальників різними дуже дивними публікаціями.

Наразі артистка повернулася в норму, щоб привітати Дмитра Дікусара, який зараз захищає Україну від російської армії, із Днем Народження.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Вона назвала його своїм коханим... а ще для Слави Дмитро набагато більше за Бога танцю. І більше, ніж просто друг.

"Містер мудрість, сміливість і ти МІЙ - назавжди! Я розумію, за що тебе обожнюють дівчата. Я мала честь бути з тобою поруч, нехай не довго на екрані, але за лаштунками мені пощастило більше. Ти той, кому довіряю я і навіть той, хто був з нами онлайн, всі репетиції довірив тобі мене", - пише Слава Камінська в публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На відео вони у вогні пристрасно рухаються та діляться "почуттями" один з одним.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"Дивлячись на ваше відео, розумію, що вам треба з камеді переходити в розряд романтичної героїні", "Я саме таким Діму і вважала! Космос", "Дуже приємно читати такі прекрасні слова на адресу Дмитра", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Слава Камінська вкрала у мами, а Міла Кузнєцова соромилася грудей: українські красуні розповіли про своє погруддя.

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська влаштувала "ігри розуму", які витримали не всі: "Лицемірство в душі"

Знай.ua писав, Слава Камінська з "НеАнгелів" зізналася, що пережила клінічну смерть: "Який п*здец"