Грузинський ексхолостяк, продюсер та підприємець, учасник українського шоу "Танці зі зірками" Іраклі Макацарія продовжує ділитися різними фотографіями та відео, але вже, що дуже важливо, з українським перекладом.

Звичайно, з'являються і знімки, зроблені з 20-річною красунею-дружиною Лізою Чічуа, з якою він влітку відпочивав у Греції, а потім повернувся до Грузії.

Іраклі Макацарія, фото: Instagram
Іраклі Макацарія, фото: Instagram

Він поділився відео-нарізкою походу до спортивної зали. Спершу він зробив жим лежачи, потім підтягнув плечі, біцепс, спину. Ну і не забув про бігову доріжку та плавання в басейні, що дуже впливає на результат

"При складанні програми вправ важливий комплексний підхід. Заняття в тренажерному залі разом з плаванням гарантують найкращі результати", - пише Іраклі Макацарія у публікації.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Але потім вся увага була звернена на кохану. Вони виставили спільну публікацію, щоб показати, наскільки вони щасливі. У цей момент вони зображені в обіймах, притулившись обличчями.

"Як я за вас дуже рада. Найкращий холостяк і ваша дружина. Цілу обіймаю. Ви найкращі", "Дуже гармонійно дивіться", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Іраклі Макацарія побалував українок потужними руками, повністю намокнувши: "Спалює стільки ж калорій"

Як повідомляв "Знай.uа", невідомий "повів" 20-річну Лізу Чічуа прямо перед Іраклі Макацарія: "Справжній принц"

Знай.uа писав, Іраклі Макацарія після весілля з 20-річною красунею почав підраховувати гроші: "Співвідношення ціни та якості..."