Слава Дьомін – відомий український ведучий, інтерв'юер, який поспілкувався вже з величезною кількістю наших зірок шоу-бізнесу.

Наразі він поділився зворушливим відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, яке пов'язане з повномасштабною війною та об'єднанням рідних.

Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/

"Мама повернулася", - пише Слава Дьомін у публікації.

Це не якась історія про повернення жінок з-за кордону, куди їм довелося вибратися через постійні обстріли. Хоча подібні ситуації також легко доведуть до сліз. Тут щось інше. Тут син зустрівся з мамою, яка повернулася з війни, бо вона військова людина. Вона стояла на порозі, поки маленький хлопчик повільно йшов у той бік і заглядав, хто це прийшов. Але коли побачив, хто це, одразу ж побіг і застрибнув на маму.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Возз'єднання мами та сина, скріншот: Instagram
Возз'єднання мами та сина, скріншот: Instagram

"Ну не можна такі кадри дивитися з ранку, сльозами роботу залити можна ж", "Боже ну як у тих тварин піднімаються руки на нашу Україну на наших дітей", "Нехай кожна дитина буде зі своєю мамою", "Милий відео вранці! Нехай все дітки дочекаються своїх батьків живими", "Діти без батьків, батьки без дітей", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Слава Дьомін розповів про неадекватних фанів Ані Лорак: "Хочуть, щоб на мій офіс прилетіла"

Як повідомляв "Знай.uа", Дьомін дізнався, що думає Макс Чмерковський про втечу Влада Ями в США: "Чи є у мене право?"

Знай.ua писав, Слава Дьомін і Артем Пивоваров зважилися на сміливий експеримент: "Ось так підпал"