Відомий український актор Тарас Цимбалюк знайомий публіці завдяки ролям у серіалах "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та інших картинах. Нещодавно артист пережив розлучення з дружиною, але швидко прийшов до тями і зараз частенько розповідає про насичене життя в Instagram.

Цього разу Тарас Цимбалюк вирішив заговорити про важливе, замість показу гарячих фото. Артист заявив, що краще українцям прожити одну зиму без світла, аніж роки під окупантською росією, яка останнім часом б'є саме по критичній інфраструктурі. Таким чином, ворог хоче налякати народ.

Скріншот із Instagram, Тарас Цимбалюк
Скріншот із Instagram, Тарас Цимбалюк

"Ворожі пропагандисти продовжують називати нас фашистами, котрих, на їх погляд, слід остерігатися. Тамтешнє трактування історія, звісно, відрізняється від світового: там, наприклад, ленін "створив" Україну 🤦🏻‍♂️" - додав Тарас.

Актор зазначив, що виставити Україну загрозою буде важко, адже ми ніколи не нападали на інших, а лише боронили свої землі. Також він нагадав, що під час війни багато хто проявив героїзм, про який ніколи не забуде нове покоління.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Часи нас загартували і продовжують загартовувати. Історія нам вже розповідала про підлих загарбників і навчила бути незламними" - підбив підсумки Цимбалюк.

Раніше ми писали про те, що Цимбалюк із "Кріпосної" та Суровцев схвилювали українок гарячими тілами: "Аж захотілося..."

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" вразив розлучену Славу Камінську потужними формами: "Це взагалі законно?"

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" спокусив українок широкими грудьми, що виглядають з-під сорочки: "Ой, Боже..."