Чарівна блондинка з "Жіночого кварталу", а також зірка проєкту "Ліга сміху" Катя Нікітіна захопила ідеальною фігуркою, позуючи в коротенькому халаті. Фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна - цікава та різнобічна особистість, яка привертає увагу шанувальників наче магнітом. У неї чимало різноманітних захоплень, тому завжди є що показати цікаве. Втім, незважаючи на неймовірну активність, є в житті актриси місце і для відпочинку.

Катя Нікітіна, фото з Instagram
Катя Нікітіна, фото з Instagram

Так, Катя Нікітіна показала, як проводить час у домашній обстановці. На фото акторка позує після душу у легенькому халатику, який практично не прикриває її ідеальні ніжки. Також на фото потрапила кішка зірки, яку вона нещодавно завела.

"Відразу видно, дві жінки", - лаконічно підписала кадр Катя Нікітіна.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Дві ділові жінки", "Красива", - написали у коментарях фанати.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" знову згадала про злочини своєї колишньої батьківщини: "Доки земля-матінка терпітиме маніяка".

Також наш портал інформував, Вова Шумко з Improv Live Show показав середній палець терору окупантів і дав пораду українцям: "Як би не лякали..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, красуні з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна та Еліна Мбані спокусливо пограли стегнами, пробуючи себе в танцях: "Крихітки".