Український співак Павло Зібров, який просуває свою мережу в Instgaram зспівав нову повну надії пісню, та отримав шалений фідбек.

Павло розмістив відео виконання нової композиції за білим роялем на своїй інстаграм-сторінці. Аудиторія у Павла Зіброва не мала й не велика - 101 тисяча шанувальниць. Саме для них старається зірка, та вони відплачують артисту своєю безмежною любов'ю.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Під відео Зібров розмістив також слова нової пісні:

А я вірю і знаю, що я до тих днів доживу, і побачу Країну щасливу свою на яву, що не буде кричати розхристаним криком вдови, Україно моя, тільки ти до тих днів доживи! - співає артист.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/
Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/

У коментарях співака закидали компліментами, та назвали ідеалом сучасного чоловіка.

"Скажу так, ви ідеал сучасного чоловіка. Порада для дівчаток - завжди шукайте чоловіка такого ж сильного, вмілого та гарного як Павло Зібров", "Такі гарні слова в пісні...до самого серця дійшли", "Обов'язково доживемо ми I наша УкраIна", "Браво. В самісеньке серце", - написали шанувальниці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Павло Зібров міцними вусами підтримав бойовий дух українців: "Хочете приєднатися?".

Як повідомляв "Знай.ua" власник привабливих вусів Павло Зібров встановив незвичайний рекорд: "Друзі, ви найкращі..."

Також "Знай.ua" інформував, що Павло Зібров побачив руїни, що залишилися після окупантів і як зміг, підтримав людей.