Відомий комік Юрій Ткач показав нову роботу присвячену економії електроенергії.

На своїй сторінці Інстаграм зірка "Одного разу під Полтавою" та "Квартал 95" Юрій Такч розмістив новий ролик, присвячений відключенням світла в Україні.

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

У ролику Юрій показав, як пройшов один день в економії електроенергії. Спочатку чоловік вмився та провів лікбез по тому, що електрикою відтепер користуватися не можна. Жінці не давав помитися в душі, бо гаряча вода через бойлер, заліпив всі розетки, та відібрав у жінки фен, а у дитини планшет, завіривши, що у вікні мультики йдуть цікавіші.

Потім вирішив попрати вручну, та заодне помив посуд просто на речі у ванну. А на вечерю приготував пластівці в молоці діткам, та консерви для себе з дружиною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

У коментарях обурились, адже у ролику знімається не Юрина дружина, а інша акторка.

"Так ! Шо це за жінка?", - запитала Оля Полякова.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

"А це точно ваша жінка?", "Юрчику, ти милий. Ти завжди піднімаєш настрій всім", "типовий українець в останні дні", "Юрчик Ти красава", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що дружина Ткача з "Квартал 95" випила "зайвого" і довела, що їй немає діла до злісних росіян: "Заганяє мене..."

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Ткач та Віталій Козловський змусили жінок кусати губи

Також "Знай.ua" інформував, комік з "Кварталу 95" Юрій Ткач заговорив російською та посміявся з наглядача "кримського мосту".