Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько тішить шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару зробила в Insta Stories репост кумедного відеоролика , на якому пухкий рудий котик намагається спуститися сходами, проте виходить це у нього незграбно. Пухнастик в кінці стрімголов звалився вниз, але потім став на чотири лапки і пішов у своїх справах, як ні в чому не бувало.

Артистка побажала всім шанувальникам такої самої стійкості, як у цього кота.

"Як би життя вас не крутило, завжди падати на чотири лапи", - написала вона.

Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару
Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто зазначити, що нещодавно Сопонару дала притулок коту у своїй квартирі, в якій, зважаючи на все, проживає з хлопцем-іноземцем. Він частенько мелькав у відео дівчини. Нового жителя з чудовим забарвленням назвали Мафін і він уже став справжнім народним улюбленцем.

Як всі знають, гумористка дуже любить тварин і неодноразово відвідувала різні притулки. Можливо, саме звідти вона взяла Маффіна.

Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару
Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла, як її прийняла свекруха-американка: "Швидко попускає..."

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в новому образі дияволиці здивувала українців: "Яке свято"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару із "Квартал 95" розповіла про зникнення Олега Винника: "Його тут усі так любили! Ну як так?"