У телепередачі "Життя відомих людей" щодня розповідаються різні історії з життя українських та зарубіжних зірок шоу-бізнесу.

Зараз у випуску торкнулися Анни Саліванчук, Мішель Андраде та Джастіна Бібера. Приміром, актриса розповіла, чому вона не одразу помітила, що розпочалася повномасштабна фаза війни в Україні, а також те, що їй довелося пережити напередодні великого вторгнення та чому їй за себе соромно.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

"Чи справляється Мішель Андраде без Мозгів? Чим зараз займається болівійсько-українська співачка? Але хто її підтримує? Дізнавайся з перших вуст! - йдеться у публікації.

У промо-ролику вставили лише одну фразу Мішель Андраде, нічого не розкриваючи стосовно питань, які їй було поставлено.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мішель Андраде, фото з Instagram
Мішель Андраде, фото з Instagram

"Це дуже складне питання, якщо бути чесною", - каже вона.

А перед цим несподівано було показано голі торси українських артистів, серед яких і Віталій Козловський.

Нагадаємо, Мішель Андраде з "Орел і Решка" вийшла в темну ніч, немов жінка-кішка, і заінтригувала сюрпризом: "Ще один..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Допоможу чим зможу": зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук подарувала українкам шанс почати все з чистого листа

Знай.ua писав, Мішель Андраде з "Орла і решки" в спокусливому топіці сховала очі в нічному місті: "Не знаєш, поки не втратиш"