Alyona Alyona - яскрава представниця хіп-хоп індустрії в Україні, опинившись у ній лише кілька років тому.

За останні місяці вона випустила дуже багато пісень, створених у колаборації з іншою співачкою Jerry Heil. А також із деякими зарубіжними виконавцями, включаючи Ginger Mane, Gegz, Monika Liu, Ela.

Alyona Alyona. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official/
Alyona Alyona. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official/

Зараз вона показала найприємніші речі у світі.

"І не кажіть, що ви так само не кайфуєте від цього, як я. Не ігноруйте повітряну тривогу і бережіть себе!", - пише Alyona Alyona у публікації.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Вона порівняла погладжування котика, масаж та лопання пухирчастої плівки з частиною повномасштабної війни. А точніше – зі знищенням іранських дронів-камікадзе, які були передані росіянам та які створюють деякі проблеми.

А у соціальній мережі Instagram вона навіть показала своє тіло без верхнього одягу. До цього Alyona Alyona розповідала, що їй вдалося схуднути. Як виявилося, почала вона із січня. Проте втрачає вагу нестабільно, намагаючись знайти внутрішню гармонію із їжею.

Alyona Alyona, скріншот: Instagram Stories
Alyona Alyona, скріншот: Instagram Stories

Alyona Alyona, скріншот: Instagram Stories
Alyona Alyona, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Alyona Alyona показала, як змінилася на закордонних продуктах: "Вчуся любити"

Як повідомляв "Знай.uа", Alyona Alyona з яскравим макіяжем повернулася заради лісових грибів в Україну, але потрапила на "мокру бабку"

Знай.ua писав, Alyona Alyona заговорила про "синдром емігранта", який з'явився в українців через війну: "Ми все повернемося додому"