Відома українська артистка, а також головна "Холостячка" України Злата Огнєвіч поділилася із шанувальниками незвичайною історією. Цю подорож у поїзді вона запам'ятає надовго.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти зі свого життя, і на цей раз не став винятком.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

У поїзді вона їхала додому, і перед цим провела дві безсонні ночі. У самому транспорті вона спати не може, але дістатися додому якось треба. Все це здається не такою проблемою, адже вони на благодійних концертах зібрали кошти та продали благодійні лоти.

"Минулої ночі мені вперше стало страшно саме в поїзді, тому що він занадто часто зупинявся, і лунали звуки пекельні, невідомого походження. І все, у мене одразу фантазія, що в нас щось летить, щось вибухає. Щоб заспокоїтися, у такі моменти я роблю вправи” – розповідає Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Злата Огнєвiч, фото: Instagram
Злата Огнєвiч, фото: Instagram

Далі вона показала метод, який допомагає їй заспокоїтись при стресових ситуаціях.

Спочатку потрібно погладити себе по плечах, або легко поплескувати себе з різних частин тіла. Далі потрібно погладити себе верхньою частиною дихальних шляхів. Цю вправу Златі колись запропонувала її психотерапевт.

Злата Огнєвiч, фото: Instagram
Злата Огнєвiч, фото: Instagram

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч поділилася потужними кадрами із захисниками України .

Раніше повідомлялося, що Злата Огнєвіч підказала, що допоможе українцям вижити цієї зими в умовах війни

Також, Злата Огнєвіч розійшлася та накинулася з любов'ю на чоловіка