Тіна Кароль раніше показувала українських військовослужбовців, котрі хотіли донести одну просту істину звичайним громадянам.

Зараз на сайті президента України з'явилася нова петиція... і якщо там набереться понад 25 тисяч голосів, Володимир Зеленський має відповісти на неї. Хоча невідомо, з якою метою автор її публікував.

Тіна Кароль, фото з Telegram
Тіна Кароль, фото з Telegram

"Шановний пане Президенте, шановні громадяни України, дозвольте звернутися до вас з посланням про важливість слів та інформації в житті людини, що відображають минуле, сьогодення та програмуюче майбутнє людини, сім'ю і навіть цілу країну. У зв'язку з чим я пропоную замінити гімн України, що містить слова смерті та прокляття "душу й тіло ми покладемо за нашу свободу", більш сучасним, мирним і благословенним текстом", - йдеться в петиції.

Автор цього тексту запропонував альтернативу. Ніхто цього напевно й не чекав. Однак, замінивши всі негативні програми та посилання на долю українських громадян, варіант полягає у встановленні гімном пісні Тіни Кароль "Україна – це я".

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube
Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube

Повідомляється, що ця композиція нібито дуже надихає вірити у майбутнє, наголошує на партіотичних настроях серед людей.

Тіна Кароль, скріншот: petition.president.gov.ua
Тіна Кароль, скріншот: petition.president.gov.ua

Нагадаємо, Тіна Кароль визнала біль у суглобах, продовжуючи йти далі: "Скільки разів ти піднявся"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль показала 13-річного сина і зізналася, яким бачить його майбутнє: "Дозволю собі помріяти"

Знай.ua писав, Тіна Кароль розповіла, що зменшує для збереження краси і тонусу: "Отримуєш результати"