Новий бойфренд Наді Дорофєєвої, успішний ресторатор Михайло Кацурін та знаменитий тревел-блогер Антон Птушкін зважилися на несподіваний експеримент. Про це коханий співачки розповів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Михайло Кацурін розповів, що він разом з Антоном Птушкіним зняв передачу, присвячену їжі Києва. Вони показали, яким крутим може бути гастрономічний туризм у столиці України та куштували як вуличну їжу, так і страви від шеф-кухарів.

Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube
Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube

"Користуйтесь, насолоджуйтесь, діліться з друзями, подорожуйте Україною", - зазначив бойфренд Наді Дорофєєвої.

Михайло Кацурін зазначив, що для нього це справжній дебют, адже програму знято українською мовою. Він додав, що допускав багато помилок і відчував серйозний стрес, але все ж таки зміг зробити якісний контент.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Боже, як я стресував. Протягом зйомок було відчуття, що я Елочка Людожерка, словниковий запас якої складає 30 слів. Я займався, вчився, але перед камерою все забув. Ну і відповідно я там неабияк лажу і кріплюся, так що підтримайте, пліз, новоспечених україномовних хлопаків", - написав він.

Українців дуже порадувала ця новина, зокрема, не приховала свого захоплення Надя Дорофєєва.

"Нарешті", - написала співачка.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва прикрила груди крихітними перлами і назвала 10 найголовніших смислів: "Новий вимір".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва зізналася, що довела українців до емоційного сплеску: "Люди плачуть".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес зганьбився з диким відео на телефоні, Дорофєєва це терпіла: "Дуже соромиться, але..."