Український співак Аркадій Войтюк, з "VIP Тернопіль" продовжує тішити своїх шанувальників піснями. Цього разу Аркадій зворушив виконанням відомої пісні Кузьми Скрябіна "Спи собі сама".

На своїй сторінці в Instagram Аркадій заспівав рядки відомої пісня Андрія Кузьменка "Спи собі сама". Аркадій Войтюк, соліст Notre Dame de Paris Україна, учасник Х-фактор та співучасник гумористичної команди "VIP Тернопіль".

Аркадій Войтюк. Фото: скриншот Instagram
Аркадій Войтюк. Фото: скриншот Instagram

"Часом буває так, що хочеш почути речі, які б ніколи не знати. І тягне за руку тебе в те місце, де думаєш, краще б очей не мати. Ти дивишся в кухні на кран і воду, а правда нізвідки не виходить. I дивляться в очi тобi знайомi, а їхнi очi твоїм говорять спи собi сама, коли бiля тебе мене нема", - заспівав Аркадій.

Аркадій Войтюк. Фото: instagram.com/arkadiy_jr/
Аркадій Войтюк. Фото: instagram.com/arkadiy_jr/

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У співака дивовижний глибокий голос, що ніби переливається, українці обожнюють слухати пісні у виконанні Аркадія. Про це часто-густо пишуть йому в коментарях.

"Будь-яка пісня у вашому виконанні звучить по-іншому.... особливо...", "Як завжди неперевершений без пісні на ніч вже не можу заснути, вони магічні і викликають звикання", "Дужееее ... гарно, ніжно, чуттєво", "Улюблена пісня + улюблене виконання = нереальне задоволення", "Ну як же зачаровує ваш голос", "Для когось на ніч, а для когось на ранок, Дякую Аркадій", - написали шанувальники.

Аркадій Войтюк, коментарі. Фото: instagram.com/arkadiy_jr/
Аркадій Войтюк, коментарі. Фото: instagram.com/arkadiy_jr/

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва прикрила груди крихітними перлами і назвала 10 найголовніших сенсів.

Як повідомляв "Знай.ua" Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розридалася на камеру, налякавши українців.

Також "Знай.ua" інформував, що Анну Трінчер запідозрили у фейковому весіллі через зміну прізвища.