Відома українська співачка Анастасія Кочетова, яка виступає під сценічним ім'ям MamaRika втекла від буденних справ, щоб позбутися стресу та побути наодинці із собою. Про це вона розповіла на сторінці у соціальній мережі instagram.

MamaRika зазначила, що останнім часом нею опанував стрес, тому було ухвалено рішення на кілька днів втекти з дому, щоби перезавантажитися. Співачка побувала за містом, де насолодилася всіма принадами відпочинку, насолодившись природою, смачними стравами та приємними процедурами. Незважаючи на те, що чоловік та син поїхали з нею, вони дали можливість побути одній і зібрати думки до купи.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

MamaRika зізналася, що така радість їй випала вперше за кілька років і відразу подіяла, адже від стресу не залишилося і сліду.

MamaRika. Фото: instagram
MamaRika. Фото: instagram

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Вперше за кілька років згадала як це приділити час собі і побути наодинці. Одним словом Мамка зняла стрес і це саме те, що було потрібно", - поділилася з шанувальниками виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, MamaRika похвалилася блакитнооким янголятком і нагадала, що українцям є за що боротися: "Ми на своїй землі".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".