Відома українська співачка Камалія нещодавно повернулася з чоловіком додому в Україну. До цього вони тривалий час перебували у Великій Британії, де у них є нерухомість.

Разом вони відвідали шоу "Слава+Таня" на YouTube-каналі " ЛюксФМ ".

У програмі вони розкрили багато подробиць свого життя за час повномасштабної війни, а також поділилися особистими спостереженнями за росіянами в інших країнах.

Наприклад, у Великій Британії, де більшу частину часу і проводила сім'я, росіяни поводяться вкрай тихо, і намагаються вкотре не акцентувати увагу на тому, звідки вони приїхали.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/
Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У Німеччині навпаки багато підтримують війну громадян Росії, і вони зовсім не бояться осудів. От тільки цікаво, чому вони не на своїй батьківщині це роблять, а приносять «російський світ» у цивілізований світ.

"Багато є росіян у Британії, які не підтримують політику Росії. Навіть є такі, які допомагають Україні. Більшість проти", – почала пара, яка тривалий час проживала у Лондоні. Тобто, з адекватним мисленням народ там ще залишився, на диво. Ну, точніше вже не там, а розкидані світом.

Тобто, до Великобританії втекли здебільшого вкрай свідомі люди, які бажають вчитися та розвивати свою справу, поки соратники путіна скочуються на дно, підтримуючи війну.

"До Британії поїхали бізнесмени, молодь, щоб навчатися. А ось ті, хто поїхав до Німеччини, – це були нібито німці. Туди поїхав робітничий клас, недоучившись тощо. Такі люди абсолютно неадекватні. Ми бачимо там, у Німеччині, є такі проблеми. У Британії такої проблеми немає. У Британії всі росіяни сховалися, їх навіть не знайти", – каже Захур.

Камалія, фото: Instagram
Камалія, фото: Instagram

До речі, вони також розповіли про те, як змінилися їхні стосунки за часи повномасштабної війни. Сім'ї пощастило, і в них у відносинах все складається найкраще. Розлучатися за прикладом багатьох колег вони точно не збираються.

"Все окей, але складно. Дуже складно, емоційно навіть. Захур зараз мапапочка, тому що я дуже часто їжджу з місією волонтерства, Європою, і залишаю дівчаток у Лондоні, але він підтримує мене" - розповідає жінка.

Сам чоловік багато чому навчився за цей час.

Нагадаємо, що Камалія із Захуром та прекрасними доньками виступила перед маріупольцями, зустрівши Віктора Павлика .

Раніше повідомлялося, що Камалія прийшла до імператорів, куди пускають не всіх – все заради України

Також Камалія здивувала українців щирим патріотизмом, що прокинувся під час війни .